+468-501 676 76

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Headline

Gäller: Ambiductor HEAT 1, Ambiductor FLOW 4

Mätarna visar både summerade värden och momentana värden. Det finns även en logger med några tusen värden sparade. Nedan följer instruktioner hur man ser på nuvarande momentana värden.

OBSERVERA att man kan stänga av vissa värden via vår mjukvara "HEAT 1 User Config".

Förberedelser

Ingen förberedelse krävs.

Välj rätt meny

Det finns tre menyer på mätaren. Dessa presenteras med pilen längst ner på skärmen.

InformationsmenynHuvudmenyn (INT) är den som mätaren återgår till vid inaktivitet.

Här kan man se summerade värden och information såsom larm.

meny n u 2 1 2bLoggermenyn (LOG) når man genom att hålla inne knappen några sekunder.

Här kan man se alla timvärden, dagsvärden, månadsvärden och årsvärden.

meny n u 3 5 2Momentanmenynn (INF) når man genom att hålla inne knappen ännu längre. Vid längre tryck växlar man tillbaks till huvudmenyn igen.

Här kan man se alla momentanvärden och ut- och ingångar.

För att läsa momentana värden ska man därmed hålla in knappen tills INF väljs. Sen stegar man med korta tryck på knappen.